Hoida hiusta, hoida maapalloa? Ihana Maria Nila on tuonut meille kauniin vegaanisen hiustenhoitosarjan, joka on osana maailmanlaajuista ympäristö- ja kestävyysprojektia. Käytännössä tämä tarkoittaa taloudellista tukea Nicaraguan maanviljelysperheille, jotka näin saavat mahdollisuuden istuttaa uutta metsää mailleen. Ruotsissa valmistettu sarja pitää sisällään mitä ihanampia ainesosia aina Aloe verasta hiusta vahvistaviin aminohappoihin ja herkulliseen granaattiomenaan! 

Care & Style tarjoaa hiuksillesi ylellistä huomiota pehmeällä arganöljyllä, leväuutteella ja B5-vitamiinilla hellävaraisesti väriä suojaten. Ota itsellesi hieman aikaa kiireisestä arjesta ja kysy myös Maria Nilan väripigmenttejä sisältävästä hiusnaamiosta, jolla luot hiuspohjallesi elvyttävän luksushetken. Loppusilauksen spa-hetkelle antaa vegaaniset volyymi- ja rakennesuihkeet, muotoilutuotteet sekä merellisen tunnelman antavat suolasuihkeet, ota meihin yhteyttä, olet hetkesi ansainnut!

Sarjan riittoisat tuotteet alkaen 27€!

floortjeloves-mila-nila-8.jpg

Comment