Olemme saaneet valikoimiimme aivan ihania uutuustuotteita, joihin takuulla rakastut! 

Wella Fusionilta odotettu apu vaurioituneelle hiukselle. Tuotteissa on käytetty mm. silkkiaminohappoja, jotka hoitavat ja suojaavat hiusta katkeilulta. Ihania tuotteita, kokeilemisen arvoinen sarja.

Sebastian Professional paljastaa täydellisten kiharoiden salaisuuden ja tuo meille upean sarjan, jonka tuotteilla kiharat todella pysyvät sellaisinaan jopa 48 h! TWISTED-sarjasta kaikki tarvittava onnistuneisiin kiharoihin. 

Seven Professional on luonut hopeashampoiden hallitsevalle mestarille haastajan - lue edellinen postaus ja tiedät, miksi rakastamme tätä. Sarjassa on myös Silver Shot -shampoon kanssa yhteensopiva Cool Shot -hoitoaine hiuksia hellivällä arganöljyllä. 

Tervetuloa tutustumaan! 

uutuussarjat2.jpg

Comment