Nyt meilläkin on tarjota uudenlainen lisäpalvelu ja tuote,jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen eli värjäysten,vaalennusten ja permanenttien yhteydessä.Olaplex korjaa,vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla ja näin ollen se antaa luovuudellemme entistä suuremman vapauden.Olaplexin avulla pystymme vaalentamaan/ värjäämään entistä dramaattisemmin,kuin milloinkaan aiemmin olisimme osanneet edes kuvitella.

MITEN SE TOIMII?

Kun hiusta kemiallisesti käsitellään sen rikkisillat hiuksen kuitukerroksessa vaurioituvat.Olaplex estää vahingoittumista,korjaa jo syntyneitä vaurioita ja hoitaa sekä vahvistaa hiuksen vaurioituneet rikkisillat takaisin yhteen sen ainutlaatuisen tekniikan avulla. Jonka seurauksena hius on taas terve ja vahva.Olaplex on uusi,patentoitu kemiallinen innovaatio,se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset.

KUINKA SITÄ KÄYTETÄÄN?

Olaplex käsittely on kolmivaiheinen prosessi.Ensimmäisessä vaiheessa värin/ vaalennusaineen sekaan sekoitetaan Olaplex Bond Multiplier No.1, joka estää hiuksen vahingoittumista värjäyksen yhteydessä.Tämän jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector No.2:lla, mikä vahvistaa hiuksen rakennetta korjaamalla vaurioituneita rikkisiltoja. Olaplex Hair Perfector No.3 on hoidon ylläpitotuote kotikäyttöön noin kerran viikossa, joka ylläpitää hiuksen hyvää kuntoa ja jatkaa sen vahvistamista/ korjausta kampaamokäyntien välillä.

OLAPLEX

Värjäyksen yhteydessä            10-25€

Vaalennuksen yhteydessä        15-40€

Kotihoitotuote                            29€

 

Comment