Hiushuone Hemmassa vietettiin tällä viikolla ghd asiakasilta. Tilaisuudessa mukaan ilmoittautuneet asiakkaat saivat oppia ja tietoa ghd suoritusraudoista ja piippareista ja arvokkaita vinkkejä ja ohjeita miten niitä tulisi käyttää mihinkin tarkoitukseen. Monella silmät aukenivatkin, että he pystyvät vallan hienosti itsekin luomaan nättejä kiuhkuroita muutaman harjoituskerran jälkeen. Raudat itsessään saivat illan aikana kehuja ja ihailuja kerrakseen. Ne kun ovat niitä rautojen bemareita ja ferrareita. 

Illan oppaana ghd rautojen saloihin toimi Style Corridorin edustaja. Style Corridor on ghd -tuotteiden maahantuoja Suomessa. ghd -tuotesarja sisältää hiusten muotoilurautoja ja muotoilutuotteita ja sen tuotesarjoja myydään kuluttajille vain parturi-kampaamoista.

Illan aikana osallistujia hemmoteltiin suolaisilla herkuilla ja makoisalla aloitusmaljalla. 

Erilaisia kiharoita treenattiin niin mallipäille, kaverille ja omaankin tukkaan. Apua ja vinkkejä tuli moneen lähtöön. 

Kiitos kaikille osallistujille! 

Comment