Meidän kaikkien hiukset tarvitsevat silloin tällöin kunnon terapiaa, ja siksi Ego Professional -hiuslaitebrändi on kehittänyt ainutlaatuisen ego Therapy -raudan, joka ei kuumene vaan toimii kylmänä. Tämän “kylmähoitoa” tarjoavan laitteen tuottamat infrapuna ja ultraäänivärinä tehostavat kosteuden ja hoitavien ainesosien pääsemistä hiukseen. Hiushuone Hemmassa on käytössä tämä ainutlaatuinen muotoilurauta. 

KUINKA SE TOIMII?

Tämä “Ultrasound Cold Therapy Infrared Technology” käyttää hyödykseen nano-teknologiaa. Pähkinänkuoressa magneettiset ultraäänet värisevät 36 000 kertaa sekunnissa, joka muuttaa hiuksiin lisätyn hoitotuotteen molekyylikoon niin pieneksi, että se imeytyy normaalia syvemmälle hiuksiin. Tämä auttaa saamaan kaiken hyödyn irti hoidosta ja tämä supernopea värinä edistää tärkeiden aminohappojen ja proteiinien muodostumista, jotka ovat hiusten rakennusaineita.

Tämä aivan uudenlainen laite tarjoaa erinomaista hoitoa kaikentyyppisille hiuksille. Lopputuloksena on silmin nähden silkkisemmät, vahvemmat, terveemmät ja kiiltävämmät hiukset, sillä tämä ainutlaatuinen teknologia auttaa korjaamaan hiuksen rakennetta sekä sulkemaan hiussuomuja. Helppo käyttää – pese hiukset normaalisti shampoolla ja levitä hoitoaine. Käy sitten kosteat hiukset läpi ego THERAPYlla. Vinkki: Voit käyttää ego Therapy -rautaa myös esim. sävyttävän hoitoaineen kanssa, jolloin lopputulos on kestävämpi. Huom: Älä käsittele sähkölaitetta märkänä.

Comment