Comment

Ihana Maria Nila

Hoida hiusta, hoida maapalloa? Ihana Maria Nila on tuonut meille kauniin vegaanisen hiustenhoitosarjan, joka on osana maailmanlaajuista ympäristö- ja kestävyysprojektia. Käytännössä tämä tarkoittaa taloudellista tukea Nicaraguan maanviljelysperheille, jotka näin saavat mahdollisuuden istuttaa uutta metsää mailleen. Ruotsissa valmistettu sarja pitää sisällään mitä ihanampia ainesosia aina Aloe verasta hiusta vahvistaviin aminohappoihin ja herkulliseen granaattiomenaan! 

Care & Style tarjoaa hiuksillesi ylellistä huomiota pehmeällä arganöljyllä, leväuutteella ja B5-vitamiinilla hellävaraisesti väriä suojaten. Ota itsellesi hieman aikaa kiireisestä arjesta ja kysy myös Maria Nilan väripigmenttejä sisältävästä hiusnaamiosta, jolla luot hiuspohjallesi elvyttävän luksushetken. Loppusilauksen spa-hetkelle antaa vegaaniset volyymi- ja rakennesuihkeet, muotoilutuotteet sekä merellisen tunnelman antavat suolasuihkeet, ota meihin yhteyttä, olet hetkesi ansainnut!

Sarjan riittoisat tuotteet alkaen 27€!

floortjeloves-mila-nila-8.jpg

Comment

Comment

Syksy tuo tullessaan

Olemme saaneet valikoimiimme aivan ihania uutuustuotteita, joihin takuulla rakastut! 

Wella Fusionilta odotettu apu vaurioituneelle hiukselle. Tuotteissa on käytetty mm. silkkiaminohappoja, jotka hoitavat ja suojaavat hiusta katkeilulta. Ihania tuotteita, kokeilemisen arvoinen sarja.

Sebastian Professional paljastaa täydellisten kiharoiden salaisuuden ja tuo meille upean sarjan, jonka tuotteilla kiharat todella pysyvät sellaisinaan jopa 48 h! TWISTED-sarjasta kaikki tarvittava onnistuneisiin kiharoihin. 

Seven Professional on luonut hopeashampoiden hallitsevalle mestarille haastajan - lue edellinen postaus ja tiedät, miksi rakastamme tätä. Sarjassa on myös Silver Shot -shampoon kanssa yhteensopiva Cool Shot -hoitoaine hiuksia hellivällä arganöljyllä. 

Tervetuloa tutustumaan! 

uutuussarjat2.jpg

Comment

Comment

Hopeashampoille haastaja

Nyt on hopeashampoiden hallitseva mestari saanut haastajan! Suomalaiselle hiukselle suunniteltu SEVEN Professional Silver Shot -shampoo ja Cool Shot -hoitoaine vievät keltaisuuden mennessään hellästi ja hoitaen. 

Silikoniton Silver Shot -shampoo tekee veden metalliepäpuhtauksista vesiliukoisia, joka tehostaa pesutulosta kirkastaen hiusta. Tasainen lopputulos myös kuiville hiuksille.

Päivittäin käytettävä Cool Shot -hoitoaine elvyttää käsiteltyä hiusta ihanalla arganöljyllä.

Dermatologisesti testattu ja eläinkokeeton.

HUIPPUTARJOUS! Shampoo ja hoitoaine yhteishintaan 22€.

Tulet ihastumaan!

 

Ylempi kuva ennen ja alempi kuva jälkeen (15 min vaikutusajalla).

hopeashampoo.jpg

Comment

Comment

Uusi hinnasto 1.9. alkaen

Emme ole tarkistaneet hintoja kahteen vuoteen, joten 1.9. alkaen hinnat hiukan muuttuvat ja muutama uusi lisäpalvelu tulee valikoimaamme. Tässä päivitetty hinnastomme.

HHH_hinnasto_uusi.jpg

Comment

Comment

Metallikertymät hiuksissa

Tänä päivänä tuntuu olevan varsinainen "riesa" hiuksiin kerrostuneet metallit,jotka saattavat tuoda aikamoisia "ylläreitä" hiuksia värjättäessä. Niinpä aattelin kirjoittaa pienen yhteenvedon, mitä ne hiuksille saa aikaan ja kuinka tunnistaa onko hiuksissa metallikerrostumia.

Jos hiuksissa on yhtään metallia, se kuluttaa hiuksia jatkuvasti lisää ja hiusten kunto pysyy huonona. Mitä huonokuntoisempi, huokoisempi ja käsitellympi hius on, sitä enemmän siihen kertyy metallia ja sitä tiukemmassa ja syvemmällä se on hiuksessa. Hiukset tuntuvat kovilta, karheilta ja takkuisilta hyvänkin hoitoaineen jälkeen.

Yleisimmät kertyvät metallit ovat rauta ja kupari. (Metalleja saattaa liueta esim. putkistosta veteen ja näin ne päätyvät hiuksiin.) Kupari aiheuttaa vaaleiden hiusten muuttumisen vihertäviksi, kun taas rauta muuttaa hiukset pidemmän päälle koviksi, karheiksi ja "puumaisiksi" sekä vie kaiken kiillon.

Kupari ja rauta saattavat reagoida voimakkaasti hiuksia värjättäessä ja varsinkin vaalentaessa, jolloin hiukset kuumenevat ja pahimmassa tapauksessa reaktiosta saattaa aiheutua palovammoja.  Reaktion voimakkuus riippuu kertyneen metallin määrästä ja tästä syystä hiukset saattavat palaa ja leikkautua kemiallisesti poikki.

Miten metallit poistetaan hiuksista?

Jos on syytä epäillä metallikertymiä, on hyvä tehdä kunnollinen metallinpoisto ennen värjäystä. Kaikki syväpuhdistavat shampoot eivät gelatoi metalleja, vaan shampoossa pitää nimenomaan olla metallinsitojia esim. EDTA, joka neutraloi metallin (Tetrasodium edta). Huom! Tavallinen syväpuhdistava shampoo ei riitä tähän tarkoitukseen.

Miten tunnistat onko hiuksissasi metallikertymiä:

- vaaleat hiukset / raidat muuttuvat jo muutamien pesukertojen jälkeen tunkkaisen / likaisen värisiksi.

- vaalea hius vihertää / kellertää

- värit eivät kestä, varsinkaan punavärit

- hiukset ovat takkuiset, karheat ja jopa puumaiset. Hius tuntuu nahkean tahmealta.

 

Comment

Comment

L'ANZAn EMERGENCY SERVICE (Ensiapua vaikeasti vaurioituneille hiuksille)

Tänä päivänä hiukset altistuvat runsaasti vaurioittaville tekijöille,kuten kemialliset käsittelyt ja lämpömuotoilu.EMERGENCY SERVICE on L'ANZAn tehokkkain korjaava järjestelmä,käyttäen kudosteknologiaa.Tämä 2-vaiheinen kampaamokäsittely uudistaa ja elvyttää vaurioituneita hiuksia lyömättömin lopputuloksin.

KUINKA EMERGENCY SERVICE TOIMII?

EMERGENCY SERVICE vahvistaa ja korjaa vaikeasti vaurioituneiden hiusten rakennetta käyttäen edistyksellistä kudosteknologiaa,tämä yhdistettynä hiusten rakennetta parantavaan uuden sukupolven keratiiniin sekä Phyto IV Complex- yhdisteeseen,käsittely pelastaa jopa kaikkein hauraimpien hiusten vahvuuden.

Ensimmäisessä vaiheessa itsestään asettuvat peptidit muodostavat "rakennustelineet",eli rungon hiuksen vaurioituneeseen osaan.Lämpö aktivoi tuotteen.Kun runko on muodostunut,Cream cure- tuote kiinnittyy tähän rakenteeseen täydentäen hiuksen tuhoutuneen osan.

Cream Cure- tuote sisältää parantavia komponentteja, kuten uuden sukupolven keratiinia & Phyto IV Complex- yhdisteen. Nämä rakennusaineet kiinnittyvät Thermal Therapyn muodostamaan runkoon. Jälleenrakentamalla hiusten runkoa,se palauttaa niiden vahvuuden,elastisuuden ja optimaalisen kunnon.

EMERGENCY SERVICE-hoitohinnasto

Käsittelyn yhteydessä                                             15-30€

Pelkkänä hoitona (sis.föönauksen/viimeistelyn)    45-60€

Comment

Comment

Simply Natural MAGO-tuuhennokset/ pidennykset

images.jpg

Jihuu, nyt on suoritettu MAGO- hiustenpidennyskurssi. Eli mistä on kyse?

Mago on markkinoiden hellävaraisin kiinnitystapa, jolla voidaan toteuttaa sekä tuuhennoksia että täyspidennyksiä. Mago-pidennyksiä ei teipata eikä sinetöidä asiakkaan hiuksiin vaan kiinnitettävä osio tulee kiinni ainoastaan puuvillalangalla. Tämä tekniikka takaa sinulle unelmiesi hiukset, ilman kiristävää tunnetta. Tällä tekniikalla tehty tuuhennos/ pidennys kestää 3-5kk.

Mikä erottaa Magon muista pidennystekniikoista?

- Hiusten luonnollinen liike ja tunne päässä, saatat jopa unohtaa että sinulla on pidennykset   hiuksissa.

- Simply Natural Mago- pidennystekniikka ei vaurioita omia hiuksia millään tavalla.

- Allergiavapaa, kun Mago- pidennyksissä ei käytetä missään vaiheessa kemikaaleja, jolloin se on myös ympäristöystävällinen.

 

MAGO- hiukset ovat markkinoiden parasta Simply Natural, Super Remy- luokituksen saanutta hiusta. Simply Natural - pidennyshiuksia ei kuorita eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyitä. Intiasta lähtöisin olevan Simply Naturalin kaikki työvaiheet desinfioinnista sävytykseen tehdään käsityönä.

Jos kiinnostuit Mago- tuuhennoksesta tai pidennyksestä niin varaa aika veloituksettomaan konsultaatioon. Konsultaatiossa laskemme tuuhennokselle/ pidennykselle tarkan hinnan.

Hinta tuuhennokselle

Yhdellä paketilla 30cm = 131€

Yhdellä paketilla 50cm = 164€

Hinta pidennykselle

Kolmella paketilla 30cm = 393€

Kolmella paketilla 50cm = 492€ 

Hinnat sisältävät sekä hiuksen että työn.

Hiusten pidennysten/ tuuhennosten poisto: 60€/ h

 

Koulutuspäivänä tehty Mago-tuuhennos kahdella paketilla.

Koulutuspäivänä tehty Mago-tuuhennos kahdella paketilla.  

Comment

Comment

GHD ILTA

Hiushuone Hemmassa vietettiin tällä viikolla ghd asiakasilta. Tilaisuudessa mukaan ilmoittautuneet asiakkaat saivat oppia ja tietoa ghd suoritusraudoista ja piippareista ja arvokkaita vinkkejä ja ohjeita miten niitä tulisi käyttää mihinkin tarkoitukseen. Monella silmät aukenivatkin, että he pystyvät vallan hienosti itsekin luomaan nättejä kiuhkuroita muutaman harjoituskerran jälkeen. Raudat itsessään saivat illan aikana kehuja ja ihailuja kerrakseen. Ne kun ovat niitä rautojen bemareita ja ferrareita. 

Illan oppaana ghd rautojen saloihin toimi Style Corridorin edustaja. Style Corridor on ghd -tuotteiden maahantuoja Suomessa. ghd -tuotesarja sisältää hiusten muotoilurautoja ja muotoilutuotteita ja sen tuotesarjoja myydään kuluttajille vain parturi-kampaamoista.

Illan aikana osallistujia hemmoteltiin suolaisilla herkuilla ja makoisalla aloitusmaljalla. 

Erilaisia kiharoita treenattiin niin mallipäille, kaverille ja omaankin tukkaan. Apua ja vinkkejä tuli moneen lähtöön. 

Kiitos kaikille osallistujille! 

Comment

Comment

OLAPLEX

Nyt meilläkin on tarjota uudenlainen lisäpalvelu ja tuote,jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen eli värjäysten,vaalennusten ja permanenttien yhteydessä.Olaplex korjaa,vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla ja näin ollen se antaa luovuudellemme entistä suuremman vapauden.Olaplexin avulla pystymme vaalentamaan/ värjäämään entistä dramaattisemmin,kuin milloinkaan aiemmin olisimme osanneet edes kuvitella.

MITEN SE TOIMII?

Kun hiusta kemiallisesti käsitellään sen rikkisillat hiuksen kuitukerroksessa vaurioituvat.Olaplex estää vahingoittumista,korjaa jo syntyneitä vaurioita ja hoitaa sekä vahvistaa hiuksen vaurioituneet rikkisillat takaisin yhteen sen ainutlaatuisen tekniikan avulla. Jonka seurauksena hius on taas terve ja vahva.Olaplex on uusi,patentoitu kemiallinen innovaatio,se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset.

KUINKA SITÄ KÄYTETÄÄN?

Olaplex käsittely on kolmivaiheinen prosessi.Ensimmäisessä vaiheessa värin/ vaalennusaineen sekaan sekoitetaan Olaplex Bond Multiplier No.1, joka estää hiuksen vahingoittumista värjäyksen yhteydessä.Tämän jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector No.2:lla, mikä vahvistaa hiuksen rakennetta korjaamalla vaurioituneita rikkisiltoja. Olaplex Hair Perfector No.3 on hoidon ylläpitotuote kotikäyttöön noin kerran viikossa, joka ylläpitää hiuksen hyvää kuntoa ja jatkaa sen vahvistamista/ korjausta kampaamokäyntien välillä.

OLAPLEX

Värjäyksen yhteydessä            10-25€

Vaalennuksen yhteydessä        15-40€

Kotihoitotuote                            29€

 

Comment

Comment

EGO Therapy infrapunamuotoilurauta

Meidän kaikkien hiukset tarvitsevat silloin tällöin kunnon terapiaa, ja siksi Ego Professional -hiuslaitebrändi on kehittänyt ainutlaatuisen ego Therapy -raudan, joka ei kuumene vaan toimii kylmänä. Tämän “kylmähoitoa” tarjoavan laitteen tuottamat infrapuna ja ultraäänivärinä tehostavat kosteuden ja hoitavien ainesosien pääsemistä hiukseen. Hiushuone Hemmassa on käytössä tämä ainutlaatuinen muotoilurauta. 

KUINKA SE TOIMII?

Tämä “Ultrasound Cold Therapy Infrared Technology” käyttää hyödykseen nano-teknologiaa. Pähkinänkuoressa magneettiset ultraäänet värisevät 36 000 kertaa sekunnissa, joka muuttaa hiuksiin lisätyn hoitotuotteen molekyylikoon niin pieneksi, että se imeytyy normaalia syvemmälle hiuksiin. Tämä auttaa saamaan kaiken hyödyn irti hoidosta ja tämä supernopea värinä edistää tärkeiden aminohappojen ja proteiinien muodostumista, jotka ovat hiusten rakennusaineita.

Tämä aivan uudenlainen laite tarjoaa erinomaista hoitoa kaikentyyppisille hiuksille. Lopputuloksena on silmin nähden silkkisemmät, vahvemmat, terveemmät ja kiiltävämmät hiukset, sillä tämä ainutlaatuinen teknologia auttaa korjaamaan hiuksen rakennetta sekä sulkemaan hiussuomuja. Helppo käyttää – pese hiukset normaalisti shampoolla ja levitä hoitoaine. Käy sitten kosteat hiukset läpi ego THERAPYlla. Vinkki: Voit käyttää ego Therapy -rautaa myös esim. sävyttävän hoitoaineen kanssa, jolloin lopputulos on kestävämpi. Huom: Älä käsittele sähkölaitetta märkänä.

Comment

Comment

GHD WHITE ECPLIPSE

Hiushuone Hemmassa on käytössä mullistava GHD White Eclipse® muotoilurauta. Se on syntynyt huippustylistien yhteistyönä. Käyttämällä patentoitua tri-zone™ teknologiaa GHD tiedemiehet ovat kehittäneet kuuden sensorin stylerin, joka työskentelee optimaalisessa lämpötilassa ja käyttää nopeinta olemassaolevaa muotoilutekniikkaa - jokaiselle hiuslaadulle.

Yksityiskohdat

  • patentoitu tri-zone™ teknologia, joka on uuden ajan lämpimurto hiusmuotoilussa
  • kuusi quick-think sensoria tarkimpaan lämpötilaan
  • sopii kaikille hiustyypeille
  • muotoiluraudan optimaalinen työskentelylämpö on 185 astetta
  • viimeistellyt ja ohuet levyt tehokkaaseen, ja pehmeään muotoiluun
  • aerogel eriste viilentää muotoiluraudan ulkokuorta, jopa yli 45 minuuttia käytön jälkeen
  • tekee työskentelystä entistä kevyempää ja nopeampaa hiuslaadusta riippumatta
  • saavuttaa optimaalisen lämpötilan vain sekunneissa

Comment